Recensies


"Een aantal jaar geleden adviseerde Luciënne ons voor onze woonkamer. Nu we binnenkort gaan verhuizen zeiden we dan ook direct tegen elkaar: Luciënne moet komen! Het is prettig om met Luciënne te werken; na een uitgebreid gesprek geeft ze je handvatten om je interieur vorm te geven. Met behulp van een schets, een advies en concrete meubelvoorstellen kun je direct aan de slag. Luciënne kijkt verder dan je zelf zou doen en wat ik fijn vind is dat ze kijkt naar de ruimtes en hoe jij die wilt benutten. In plaats van 'zomaar' in te richten. Ze adviseert ook over materialen en kleuren waardoor je hele huis een geheel wordt. Dit geeft houvast bij het maken van keuzes zonder je daarbij helemaal strak in een stramien te zetten. Ideaal!" 

- Janneke & Sjoerd

*
"We hebben onze bestaande meubelen meegenomen naar onze nieuwbouw-woning. Het was kaal en voelden ons er niet thuis. Luciënne heeft een mooie kleur op de muur én een grotere bank geadviseerd en is langsgekomen met een auto vol accessoires: een plaid en kussens voor op de bank, een karpet, vazen, kandelaars met kaarsen, planten in potten. En echt: het was gelijk gezellig!" 

- Jochem & Max

*

"We twijfelden enorm over de indeling van ons huis. Luciënne sloeg spijkers-met-koppen door dóór te vragen. We wisten toen: "We moeten het helemaal omgooien!". Dat hebben we gedaan. De keuken en eetkamertafel hebben we verplaatst naar de achterkant en hebben het plan zoals Luciënne het uitgewerkt had compleet gevolgd. Zij heeft er voor gezorgd dat ons interieur mooi in balans is qua indelingen, kleuren en materialen. Wij kunnen de expertise van Luciënne echt aanbevelen!"

- Ezra & Corine

*
"Het is prettig werken met Vineyard Design. Luciënne is rustig, denkt mee, en hield rekening met mijn oude spulletjes, met mijn mening en mijn smaak. Dat was heel fijn."

- Agnes

*

"Voor een interieuradvies in en rondom Maarssen moet je zeker even Luciënne bellen! Op haar fiets kwam ze met stalen, tekenpapier en vol ideëen voor de nieuwe indeling van onze woning. We kregen niet één maar wel vijf nieuwe inzichten qua indeling. We hebben ook een woonshop-dag gepland. Wel zo handig!"

- Marie & René

*

"Het was chaos in ons huis. Het laatste kind is net het huis uit en we wilden orde op zaken stellen. Maar ik kan gewoon niets weggooien! Volgens Luciënne hoeft dat ook niet allemaal. Ze heeft ons geholpen rust te creëren in deze onrust. Stapeltjes gemaakt: wat kan weg, wat naar de kringloop en wat wil je houden? En dat wat we wilden houden is nu netjes geordend. We hebben echt geinvesteerd in doosjes, mappen en ordners.
Het is nu heel lekker overzichtelijk."

- Annemiek & Cees