Welkom!


Welkom op de website van Vineyard Design.

Ik ben Luciënne.
Ik ben Vineyard Design. 

Interieur heeft altijd mijn hart gehad! Al jong was ik bezig met tekenen van huizen en plattegronden en had ik ideeën hoe inrichtingen efficiënter én leuker gemaakt konden worden met simpele ingrepen. De liefde voor het interieur kon ik met name toepassen in restaurant de Nonnerie in Maarssen, waar ik tot medio 2017 - samen met mijn man - eigenaar was.


Na het ontwerpen en bouwen van ons eigen huis, besloot ik in 2012 het roer om te gooien en een opleiding te volgen tot interieurontwerper en -stylist. Na mijn opleiding kon ik direct aan de slag als styliste bij Volker Wessels' Wooniversum in Nieuwegein, waar ik 4 jaar potentiële kopers adviseerde bij de inrichting van hun nieuw te bouwen huis. Ik tekende plattegronden in en richtte modelwoningen in voor MorgenWonen.

In februari 2017 ben ik Vineyard Design gestart. Ik richt me nog altijd met enorm veel plezier en interesse op alles wat het interieurvak met zich meebrengt, en zorg dat ik telkens op de hoogte ben van de laatste interieurtrends en technische en esthetische mogelijkheden.

Naast de opleiding tot interieurontwerper en -stylist heb ik diverse trainingen gevolgd op het gebied van verlichting, kleuradvies, trendwatching, vastgoedstyling en heb ik de cursus elementaire bouwkunde A gevolgd.

 De gastvrijheidsindustrie is me eveneens op het lijf geschreven: ik word blij van het persoonlijke contact met gasten - en nu met mijn klanten - en voel ook in dit vak een grote persoonlijke betrokkenheid. Ik vind het nog altijd bijzonder dat ik met een klant mee mag denken over de inrichting van zijn leef- of werkomgeving. Als er iets op mijn pad komt wat betrekking heeft op mijn klant, laat ik dat dan ook graag even weten.