Een frisse kijk op indeling en interieur!


...dat hoeft niet ingewikkeld of kostbaar te zijn.
Soms helpt het al om goed op te ruimen en een mooie kleur op de wand te zetten. Een mooie plant in die kale hoek te zetten in een leuke pot.

Sfeervol, comfortabel en tijdloos
dat zijn in mijn opinie belangrijke statements om een interieur te creëren waar je je thuis voelt voor een langere tijd. Dat hoeft niet persé met de duurste merken of materialen, wél met een goede basis.

En een goede indeling speelt daarbij een belangrijke rol. Als je veel in de keuken zit, is het wel zo lekker om daar het meeste licht te hebben. Soms moet een indeling dan aangepast worden. In een overzichtsplattegrond laat ik je de mogelijkheden zien.

Naast indelingen van woningen richt ik me vooral op:

  • het adviseren en/of het maken van een interieurplan voor een nieuw interieur voor woonhuizen, (horeca)locaties, wachtruimtes, informatiecentra etc.;
  • het intekenen van plattegronden, o.a. voor verkoopbrochures;

  • het inrichten van complete modelwoningen ter bevordering van de verkoop of verhuur van woningen;

  • Het ordenen en opruimen van (delen van) kamers of een heel huis. Als geen ander weet ik rust en orde te scheppen in de chaos die soms ontstaat in kasten en lades. Marie Kondo was mij al bekend voor zij beroemd werd in Nederland, maar dan op mijn eigen geordende manier;

  • interieuradvies aan huis; het geven van een zgn. 'flits-advies'. Ik kom bij je thuis en in een tijdsbestek van ongeveer 3 uur help ik je om tot een ander, passend inzicht te komen m.b.t. indeling en kleur van je interieur.


Om je een goed advies te kunnen geven wil ik graag van je weten hoe je leeft. Wat geeft je rust? Werk je in huis? Wat is belangrijk voor je? Zit je met vrienden liever aan de keukentafel of in de living? En welke meubels zou je mee willen nemen naar een nieuw interieur? Zijn woontrends belangrijk voor je? En...

Wat is je stijl?
Vintage, bohemièn, wabi-sabi, botanisch, industrieel, Japandi, eclectisch... Er is zoveel moois! Ik merk vaak dat men het lastig vindt om een beetje stijl-vast te zijn. Terwijl er dán juist harmonie in je interieur ontstaat. Ik kan je helpen met het bepalen van je stijl en deze doorvoeren naar passende materialen en kleuren, maar ook naar meubelen en verlichting. 

Omdat ik objectief ben in mijn advies, ben ik niet gebonden aan leveranciers of merken. Wél werk ik graag samen met een verlichtingsdeskundige en een meubelmaker die mij aanvullen in hun eigen expertise op het gebied van verlichting en het op maat maken van ontworpen meubelen.