Vineyard Design


Ik ben Luciënne van Wijngaarden.
Ik ben Vineyard Design.

In mijn werk als interieurstylist is mijn uitgangspunt altijd om een sfeervol, comfortabel en tijdloos interieur te creëren waar men zich thuis voelt. Dat doe ik in de eerste plaats door goed te luisteren; zit je graag in de keuken of liever in de woonkamer? Hoe leef je? Wat geeft je rust? Ik merk vaak dat men het lastig vindt om een beetje stijl-vast te zijn. Terwijl er dan juist harmonie in je interieur ontstaat. Ik kan helpen met het bepalen van je stijl en deze doorvoeren in passende materialen en kleuren, maar ook in meubelen en verlichting. 
Omdat ik objectief wil zijn in mijn advies, ben ik niet gebonden aan leveranciers of merken. Wel werk ik graag samen met een verlichtingsdeskundige en een meubelmaker die mij aanvullen in hun eigen expertise op het gebied van verlichting en het op maat maken van ontworpen meubelen.

Van jongs af aan was ik al graag bezig met het indelen, het bepalen van stijlen en sferen van interieurs. Dat kon ik met name toepassen in het restaurant dat ik samen met mijn man runde. In 2012 besloot ik het roer om te gooien en me om te laten scholen tot interieurstylist en -ontwerper. Vlak na het behalen van het examen kreeg ik een heel leuke functie als stylist bij het Wooniversum in Nieuwegein, waar ik 4 jaar met veel plezier potentiele kopers adviseerde bij de inrichting van hun nieuw te bouwen huis én modelwoningen inrichtte. Sinds februari 2017 ben ik Vineyard Design gestart. Ik richt me met enorm veel plezier op alles wat het interieurvak met zich meebrengt.

Ik richt me vooral op:

  • het adviseren en/of het maken van een compleet interieurplan voor een nieuw interieur bij particulieren thuis, maar ook bij horecalocaties;
  • het intekenen van plattegronden, o.a. voor verkoopbrochures;
  • het inrichten van complete modelwoningen ter bevordering van de verkoop of verhuur van woningen;
  • het geven van kleuradviezen voor Flexa en Histor.