Vrijstaande gezinswoning
Vrijstaande gezinswoning

Vrijstaande gezinswoning


Deze ruime nieuwbouwwoning is qua indeling aangepast op de bewoners: een gezin met twee kinderen. De wens was om het een licht, kindvriendelijk leefhuis te laten zijn, met ruimte voor de meer klassieke meubelstukken en schilderijen die geërfd zijn.

De grote keuken met kookeiland is niet alleen praktisch, maar door de planken boven het aanrecht (met verlichting) is het ook een plek geworden die je mag zíen. De vloer in de keuken is van gevlinderd zandcement. Ideaal: deze vloer geleid de vloerverwarming goed en is 'hufter-proof'. Op deze vloer kan bij wijze van spreken geskateboard en gerolschaatst worden.

De woon- c.q. televisiekamer is met twee traptreden verhoogd in de ruimte en er is een doorkijk-openhaard in de trap geïntegreerd. Met een houten vloer en een karpet in deze ruimte wordt het een intieme zithoek. De tijdloze, lichtgrijze kleur op alle wanden zorgt ervoor dat de ruimte niet te kil voelt.

De veranda is later bijgebouwd en heeft een Bohemian-chique sfeer gekregen met het teakhouten meubilair en kelim-kussens.